Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 14 mars 2018

Samarbeten och kontakter

Kombinationen av olika utbildningar och ett utvecklat samarbete med företag, branscher och arbetsliv skapar goda förutsättningar för en hög utbildningskvalitet. Vårt samarbete gör också att vi kan erbjuda företagsbesök, gästföreläsare och ett bra arbetsplatsförlagt lärande (APL).

Vår skola är en resurs för många företags kompetensutveckling av den egna personalen eftersom vi erbjuder näringslivet våra utbildningar. Alla våra yrkesutbildningar är certifierade av respektive bransch.

ETG-partner

Som ETG-partner (elteknikbranschens gymnasieskolor) erbjuder vi dig ETG-examen på el- och energiprogrammet med inriktningen elteknik. Vårt ETG-koncept är unikt! I vår utbildning har vi inkluderat din lärlingstid. Det innebär att de elever som tar sin ETG-examen får sitt yrkesbevis och kan anställas direkt efter sin utbildning.

Se mer på www.etgsverige.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Förstklassig skola

VVS-Branschens Yrkesnämnd rekommenderar Universitetsholmens gymnasium som utbildare inom VVS för sina medlemsföretag. Endast ett fåtal utbildare har fått denna rekommendation.

VVS-Branschens Yrkesnämnd bedömer att vår grundutbildning ger goda förutsättningar för eleverna att, efter fullföljd lärlingstid, genomföra branschprov med godkänt resultat och därmed få branschcertifikat, vilket ökar möjligheterna till anställning. Hos oss får du en utbildning som är kvalitetssäkrad av branschen.

Se mer på http://vvsyn.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Vård- och omsorgscollege

Skolan ingår  i Vård- och omsorgscollege Skåne. Det innebär att vi har ett ökat samarbete mellan skolan och arbetsgivare. När du går en utbildning inom Vård- och omsorgscollege får du en modern utbildning och kompetens som efterfrågas av arbetsgivaren.

Se mer på www.vo-college.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


FÖRETAGSUTBILDNINGAR
Universitetsholmens gymnasium erbjuder ett brett utbud av företagsutbildningar inom kyl- och värmepumpsteknik.

Läs om våra kurser och kursanmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster