Uppdaterad: 14 december 2018

Håll koll på oss!

Håll dig uppdaterad med allt som händer på vår skola. Här publicerar vi fortlöpande nyheter i text och bild. Äldre händelser har vi sparat i arkivet.

• STUDENTEN fredagen den 7 juni!

2019-05-14
    Våra båtar med studenter avgår klockan 16.30!
    Innan dess är det fotografering.

• Bli elektriker!

2019-04-04
    I elverkstaden har alla elever en egen station där de gör sina moment. Ibland behöver man hjälpa varandra:)
  • Bli kyl- och värmepumpstekniker

2019-04-04
    Kyltekniker bygger och underhåller olika typer av kyl- och värmepumpsanläggningar. Sådana anläggningar finns idag på de flesta ställen i samhället.
  • Bli rörläggare!

2019-04-04
    I VVS-verkstan visar läraren hur man böjer rör. Snart ska eleverna ut på praktik och arbeta och det gäller att ha koll på de olika momenten
  • Bli undersköterska!

2019-04-04
    Att ta blodtryck är ett av många moment som en undersköterska ska kunna göra. I metodrummet tränar sig eleverna på varandra.
  • Filminspelning på Uh

2019-03-26
    I en kortfilm som nu sprids på olika medier kan man se hur en skoldag på ett yrkesgymnasium kan se ut. Tre Uh-elever är med i filmen.