Uppdaterad: 14 november 2017

Jobba hos oss

På Universitetsholmens gymnasium utbildar vi blivande yrkesproffs. Vi är stolta över de professioner vi utbildar till och har utvecklat viktiga och goda samarbeten med branscherna.

Vill du se hur vår vardag ser ut?
Följ oss på Instagram universitetsholmensinstalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Universitetsholmens gymnasiumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tack vare målmedvetna och engagerade medarbetare har Universitets-holmens gymnasium blivit utnämnt till Sveriges bästa yrkesskola av Installatörsföretagen och är en av de få yrkesutbildningarna med ökat söktryck.

Vi är en skola som har höga förväntningar både på oss själva och våra elever. Vi arbetar strukturerat med förstelärare som tillsammans med kollegor och skolledare driver skolutveckling med teman som studiero, språkutvecklande arbetssätt och kollegialt lärande. På detta sätt har vi lyckats öka elevernas måluppfyllelse på yrkesexamen med 45 % på två år.

På Universitetsholmen gymnasium får du närvarande chefer, tillit och eget ansvar i ditt arbete och ett jobb där ingen dag är den andra lik. Dessutom har vi helt fantastisk skolmat som lagas från grunden.

Jobba hos oss
Förhoppningsvis är du den som är rätt för uppdraget
– välutbildad, kompetent och engagerad.
Malmös skolor strävar efter att alla medarbetare utvecklas i sina yrkes­roller och har goda möjligheter till nya karriärvägar.

Läs mer om att jobba i skolan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Foto: Frasse Franzén