Uppdaterad: 05 november 2018

Malmös coolaste rektor bjuder in till öppet hus

På öppet hus får du som går i högstadiet träffa elever och lärare och bekanta dig med våra utbildningar.

– Jag har två sidor; en som vill synas och en som är blyg. Att bli sminkad och filmad var roligt och resultatet blev ju läckert!

Rektor Agneta Nilsson på Universitetsholmen tittar på bilderna av hennes coolt sminkade ansikte och skrattar åt kommentarerna om vem som egentligen döljer sig bakom den klassiska hårdrock-looken som gjordes av sminkös Nikki Thell.

Uppmärksamheten som rektor Agneta får i kampanjfilmen om Malmö stads gymnasiers öppna hus, vill hon rikta mot skolan, som visar upp yrkesutbildningarna på öppet hus den 20 november och den 24 januari.

– Jag hoppas att alla tar chansen och besöker oss. Skolan ligger en kort bit från Centralstationen och ett stenkast från havet. Vi har under flera år visat väldigt fina resultat och alla elever har börjat arbeta efter studenten.

På öppet hus får nyfikna nior och deras vårdnadshavare träffa elever och lärare och bekanta sig med utbildningarna till elektriker, rörläggare, kyltekniker och undersköterska, samt se skolans fina verkstäder och metodrum.

– Det är med stolthet vi öppnar våra dörrar för att fler ungdomar ska få möjlighet att utbilda sig till ett yrke. Vi är redo att svara på tusen frågor så eleverna ska känna sig säkra på sitt gymnasieval!

Har du inte sett filmen än?
Kolla www.malmo.se/gymnasievallänk till annan webbplats.

Foto: Frasse Franzén