Uppdaterad: 31 maj 2018

Ny på skolan

Välkommen till Universitetsholmens gymnasium årskurs 1, läsåret 2018-2019.

Våga anta utmaningen, bli ett yrkesproffs! Vi är skolan som ser, utmanar och ger varandra kraft att växa.

Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska trivas och få en bra utbildning. Vår målsättning är att studietiden hos oss blir meningsfull och att du får en bra utbildning och något positivt för framtiden.

Vår skola sätter kvalitet och yrkesstolthet i främsta fokus. Våra lärare har hög kompetens och vi är duktiga på att stödja elevens lärande. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa.

Lycka till med dina studier!

Agneta Nilsson, rektor

SAMLAD INFORMATION

I vårt informationshäfte läsåret 2018/19 PDFhittar du bland annat:

• adress och telefon till skolan
  • sjukanmälan
  • läsårstider
  • rätten till studiehjälp
  • frånvaro – rutiner och regler
  • elevhälsan
  • hur vi på skolan hanterar fusk
  • lån på skolans bibliotek
  • information om elev som blir myndig
  • våra ordningsregler med mera

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan; busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.